В.И.С. доминира над София Викингс за убедителна победа

В.И.С. доминира над София Викингс за убедителна победа

В.И.С. доминира над София Викингс за убедителна победа. В интересна среща в зала „Триадица“, В.И.С. демонстрира своята доминация, побеждавайки София Викингс с резултат 86-58.

Още от самото начало, В.И.С. зададе темпото, като взе значително предимство с 36-19 през първата четвърт. През втората част продължиха да увеличават своето предимство, завършвайки първата половина с резултат 62-31. Отличната игра на отбора беше подчертана от впечатляващата им успеваемост при стрелбата от 57%.

Мартин Саров с динамичната си игра допринесе с 11 точки и 6 борби, докато капитанът Димитър Гатев добави 12 точки и 10 борби към общия резултат. Владимир Петров беше най-добрият изпълнител, като реализира 17 точки с успеваемост от 80%. От пейката, Християн Великов и Вилиян Георгиев направиха значителен принос, като реализираха по 14 точки всеки.

От друга страна, София Викингс се бореха да намерят своя ритъм. Михаил Цонков беше най-добрият стрелец за отбора с 21 точки, но общата успеваемост на отбора беше едва 33%. Веселин Добрев опита да повдигне духа на отбора със своите 16 точки, но това не беше достатъчно, за да се противопостави на противника.

В.И.С. продължи да поддържа своето предимство, осигурявайки си убедителна победа, с която укрепва своята позиция във временното класиране, докато София Викингс ще търсят начини да се съберат и да се завърнат по-силни в следващата си среща.