Carppopolis надделя над Спортни Таланти

Carppopolis надделя над Спортни Таланти в зала Триадица

Carppopolis надделя над Спортни Таланти в зала Триадица. В динамична среща, проведена в зала „Триадица“, отборът на Carppopolis показа своята сила, като победи Спортни Таланти с резултат 75-65. Мачът беше част от редовният сезон на ББЛ Б, регион Запад.

От самото начало, Carppopolis демонстрира своята доминация, като завърши първата четвърт с предимство от 22-10. Въпреки усилията на Талантите да се върнат в играта, Carppopolis продължаваше да контролира мача.

Веселин Веселинов беше ключовата фигура за Carppopolis, като реализира 28 точки с успеваемост 57%. Отбелязва се и приносът на Мартин Мандалски, който добави 22 точки към общия резултат на отбора.

От страна на Спортни Таланти, Димитър Търпанов, капитанът на отбора, беше най-резултатен с 13 точки и 10 борби. Галимир Томов и Васил Александров също се отличиха с по 13 точки всеки.

Въпреки усилията на Спортни Таланти да намалят разликата, Carppopolis успя да запази своето предимство и да завърши мача като победител. С тази победа, Carppopolis продължава своята перфектна серия в лигата и нанесе първа загуба за отбора на Спортни Таланти.